torsdag 24 juli 2008

Frustration från okänd plats i mellansverige

Sitter på ett tåg någonstans mellan Götet & Stockholm. Det är snart det händer och jag kommer förmodligen att missa det. Det stora. Det händer på Joost. Om några minuter.

Och min dongel är död.

SK WoW does Sunwell - liveSnart sänder Amok Studios världens första live-sändning av World of Warcraft via Joost.com. Svenska SK Gaming, som är rankade som nummer ett i världen av 11 miljoner WoW-spelare, är på plats.För första gången gör man "Tv av Tv-spel".

Coolt.

Personer med uppkoppling kan följa det hela via denna länk.

Min kompis Elin jobbar på Amok Studios & håller i en massa av projekttrådarna. Elin har varit lite svår att få tag på de senaste dagarna. Elin, helt ok att du har tryckt bort mina samtal. Jag hajar att det här är rätt stort :)

7 kommentarer:

Markus sa...

Dags att skaffa mobilt bredband? :P

Judith sa...

I have, men min 3G dongel var död.... Eller så har de missat att täcka upp i mellansverige just igår :)

Poyan sa...

Hey

Är det alltså som drama osv, att de använder spelmotorn för att skapa ett program, eller är det helt enkelt att folk står och spelar och de filmar det?

Elin Lager sa...

Vi på Amok producerar live-sänd webbtvproduktion via Joost där världens bästa WoW-spelare från SK-gaming spelar online tillsammans med sin guild/team.
Detta är givetvis inte det enda vi gör produktionsväg, men WoW-projektet är helt unikt i sin form och ett test för oss och även för Joost.
Spelet styr innehållet, reality-tv skulle man kunna säga.

Kolla gärna in följande länkar för mer info om produktionen:
http://www.joost.com/skgaming/skleaders.html#leaders
http://www.sk-gaming.com/content/17889-SK_to_raid_Sunwell_Plateau_live_on_Joost

På torsdag kör vi igen (live) via Joost från Amoks studio kl. 20.00

Enjoy!

/Elin Lager, Projektledare Amok Studios

Judith sa...

Tack Elin! Hoppas att det gav svar på din fråga Poyan!

På torsdag kommer jag att hänga framför Joost!

/ Judith

Teena sa...


Nice to see your blog post.. I really enjoyed by reading your blog post. Thanks a lot for sharing this with us.. Keep on sharing like this informative post.

Salesforce Training in Chennai

Aasha sa...

Great articles, first of all Thanks for writing such lovely Post! Earlier I thought that posts are the only most important thing on any blog. But here a Shout me loud found how important other elements are for your blog.Keep update more posts..

Email Marketing Chennai