tisdag 10 juni 2008

Confession

Denna blogg startade jag en kväll i april, basetad på energin ifrån en impuls. Namnet "En timme om dagen" valdes efter 2 minuters intensivt grubblande.


Bild.

Nu till mitt erkännande

a) Då jag startade bloggen, hade jag räknat med endast ett fåtal läsare.

b) Jag antog att bloggandet skulle ta sig ett visst uttryck. Låt oss kalla det för X.

c) Val av titel (denna kväll i april) hade ett syfte, något i stil med - "Sätta produktions-press på mig själv".

Resultat

a) Intresset för bloggen har visat sig vara större än jag trodde. Det finns uppenbarligen en poäng med mina spridda tankar.

b) Formen för bloggen har visat sig sväva ut från "X". I efterhand kan jag konstatera att jag visserligen skriver om X, Y & Z - men även om #, * och %. Den röda tråden är svår att definiera, men har ofta någon form av anknytning till: Internet, kreativitet och filosofering.c) Vetskapen att kreativitet & inspiration inte följer ett konstant arbetsflöde hade jag uppenbarligen förträngt denna kväll i april. Alltså, korkat val av titel!

Ny energi - och något omarbetad strategi

Basetat på ny energi och mina konstateranden ovan, sitter jag nu & skissar på en ny form för mitt bloggande. Inga stora skillnader i innehåll - bara nytt namn och nytt publiceringsverktyg.

Har ingen aning om NÄR "denna nya form" är på banan. Bara att jag igår satt uppe hela natten och filade på mitt nya "koncept".

Parantes: Den framtida bloggen skulle kunna heta "0 - 12 timmar om dagen - beroende på insikts- och inspirationsnivå". Med största sannolikhet kommer jag dock att välja en annan titel.

=)

1 kommentar:

Anders sa...

Jeg synes "entime" er et super navn:-)